Τι εγγυήση παρέχει η SP Power;

Η SP Power Performance σας  προσφέρει ένα προϊόν απόλυτος αξιόπιστο με το tuning software της Celtic Tuning

Σχετικά με εμάς

Η SP Power Performance είναι μια εταιρία του ομίλου εταιριών NEW MOTION Pazaropulos, και είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος  της Celtic Tuning στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο Software Tuning για το αυτοκίνητο σας, αφού η εταιρία μας σε συνεργασία με την Celtic Tuning καλύπτει την μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά.

 Η διαδικασία του remapping αυξάνει την ισχυ του κινητήρα σας μέσα στα πλαίσια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια του, προσφέροντας σας μοναδική εμπειρία οδικής απόλαυσης, ασφάλειας και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και οικονομία καυσίμου. 

Για την SP Power Performance ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτος!!

 

Είμαστε τόσο σίγουροι για το λογισμικό μας και την ικανοποίησή σας γι αυτό και σας προσφέρουμε το ακόλουθο πακέτο εγγύησης:

  • συμπληρωματική εγγύηση για μηχανική βλάβη του κινητήρα από το πρόγραμμα
  • εφ όρο ζωής εγγύηση για το λογισμικό Celtic Tuning.

* Ενδέχεται να ισχύει χρέωση συναρμολόγησης σε ορισμένες τοποθεσίες. Τα νόμιμα δικαιώματά σας δεν επηρεάζονται.

Η εγγύηση SP Power / Στοιχεία κάλυψης

Κατά την ημερομηνία εγκατάστασης του λογισμικού, απαιτείται μια τρέχουσα πρωτότυπη Εγγύηση που παρέχεται από τον κατασκευαστή του μηχανοκίνητου οχήματος για να είναι εγγυημένη αυτή η εγγύηση, και αποτελεί προϋπόθεση ότι η εν λόγω Εγγύηση παραμένει σε ισχύ μέχρι την κανονική ημερομηνία λήξης. Αυτή η Εγγύηση ισχύει μόνο στην περίπτωση και στο βαθμό που η Εγγύηση του Κατασκευαστή δεν ανταποκρίνεται.

Η Εγγύηση Celtic Tuning ισχύει (με την επιφύλαξη των Όρων και Προϋποθέσεων, διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος) σε ζημιές που προκλήθηκαν άμεσα στο σχετικό Αυτοκίνητο Όχημα που προέκυψε απευθείας από Μηχανική βλάβη λόγω βλάβης του προϊόντος Celtic Tuning που εγκαταστάθηκε από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη της Celtic Tuning (ή από ο Πελάτης που χρησιμοποιεί συσκευή eMotion) κατά τη διάρκεια αυτής της Εγγύησης.

Περίληψη της κάλυψης / Μηχανική ανάλυση:

Όντας η ξαφνική και απρόβλεπτη αστοχία ενός εξαρτήματος του Μηχανοκίνητου Οχήματος που οφείλεται άμεσα στη λειτουργία του προϊόντος Celtic Tuning, το αντικείμενο αυτής της Εγγύησης, το οποίο έχει προκαλέσει τη διακοπή της λειτουργίας του Μηχανοκίνητου Οχήματος και ως εκ τούτου απαιτείται επισκευή ή αντικατάσταση πριν από την κανονική λειτουργία επανέλαβε.

Περίοδος: Το μικρότερο από:

  1. 12 μήνες από την ημερομηνία εγκατάστασης του προϊόντος Celtic Tuning στο μηχανοκίνητο όχημα από εγκεκριμένο εγκαταστάτη της Celtic Tuning. ή
  2. 48000 χλμ από την ημερομηνία εγκατάστασης του προϊόντος Celtic Tuning από εγκεκριμένο εγκαταστάτη Celtic Tuning 
  3. το χρονικό διάστημα που απομένει στην αρχική εγγύηση που παρέχεται από τον Κατασκευαστή του Μηχανοκίνητου Οχήματος κατά τη στιγμή της αγοράς από νέο, όποιο είναι το συντομότερο. αλλά με  μέγιστο όριο 36 μήνες ή 98000 χλμ.

Αναλυτικά οι όροι εγγυήσεις στο site του παροχέα της εγγύησης εδώ [PDF].

SP POWER PERFORMANCE

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο SoftwareTuning για το αυτοκίνητο σας, αφού η εταιρία μας σε συνεργασία με την Celtic Tuning καλύπτει την μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά.